De filosofie achter Puur en Eenvoud

Al heel lang heb ik iets met geuren. Als kind vond ik de parfum flesjes van mijn tantes bijzonder interessant en lekker ruiken. Rond mijn tiende jaar heb ik samen met mijn nichtje lavendelzakjes zelf gemaakt met gedroogde lavendel erin en deze verkochten we langs de deuren en in het winkelcentrum ’t Loo in Heiloo.

Overal waar ik was en lavendel zag werd ik blij.
Vorig jaar ben ik samen met ons gezin op vakantie geweest in Frankrijk. Hier hebben we ook verschillende parfum musea bezocht. Ook afgelopen jaar heb ik dan eindelijk van de lavendelvelden mogen genieten. En hebben we het zeepmuseum Marius Fabre bezocht.

Zoals de meeste mensen wel weten is mijn pad niet altijd over lavendel wegen gegaan. Ik heb het toen echt nodig gehad om mezelf te ontspannen en weer bij te komen. Dit jaar tijdens de zomer had ik weer een depressie en gebeurde er nog een dingen om mij heen waar ik veel verdriet van had.

Eind november vond ik dat het klaar was met aantal dingen en heb ik besloten om mijn lang gedroomde wens in vervulling te laten gaan. Mijn eigen geurlijn ontwikkelen. Al langer kende ik de Groene Linde uit warmenhuizen. Ik heb contact met ze opgenomen en hun de sleutel woorden gegeven en daarmee hebben zij de geurlijn Puur en Eenvoud ontwikkeld.

Woensdag 3 december heb ik de eerste proefflesjes op mogen halen. Dit samen weer met mijn gezin omdat zij het hele proces hebben meegemaakt. Wat was dit bijzonder. Omdat mijn neus het op dat moment niet goed deed, heb ik alleen maar gevoeld en voelde duidelijk de veranderingen in mijn lichaam plaatsvinden.

Ook heb ik meteen s avonds de proef op de som genomen en heb het laten voelen en ruiken aan vader en moeder en verschillende ooms, tantes, nichtjes en neefjes.

Bij een vriendin van mij die ik die week heel vaak gesproken had gebeurde er iets heel speciaals. Zij wist nl niet welke sleutelwoorden ik gebruikt had die in het flesje zaten.

Ze is rustig gaan zitten en ik vroeg haar ga maar voelen. Eerst werden haar benen warm en begonnen te tintelen, daarna haar buik, ze voelde zich rustig en kalm worden en haar geest helder.

Warmte en geborgenheid noemde ze ook op. Er gebeurde ook nog iets heel bijzonders met haar hoofd. Het leek wel of ze een soort wedergeboorte kreeg.

Het was een hele bijzondere ervaring voor haar en ook voor mij want dit waren precies de dingen die ik graag in het flesje wilde hebben. Dit moment zal ik nooit meer vergeten. We waren alle twee overrompeld van het effect.

De afgelopen week heb ik de flesjes laten ruiken en voelen aan mensen om mij heen. De reacties waren heel verschillend. Dat klopt ook en iedereen ervaart het weer anders. Voel je vrij om een afspraak te maken en het zelf te gaan ervaren. Het is ook geschikt voor huisdieren.

 

Voor Puur heb ik de sleutelwoorden gebruikt :

Puur

Uniek

Universeel

Robuust

Het is de bedoeling dat je weer terug komt in je eigen prachtige engelenenergie zoals je pas geboren bent. En wel dat je de kracht heb om voor jezelf te staan op je eigen wijze unieke manier.

 

Bij Eenvoud zijn de sleutelwoorden,

Eenvoud

Eerlijk

Nobel

Vertrouwen

Overgave

Uniek

Doen

Bij Eenvoud is het de bedoeling dat alle dingen die je hebt meegemaakt in je leven die je als minder prettig hebt ervaren, los kan laten door middel van eenvoud. Je hebt er dan niet zoveel moeite voor te doen.