15 Febworkshop natuurlijke lichaamsproducten

In de workshop natuurlijke lichaamsproducten gaan we de volgende producten maken. Een lippenbalsem, een rozenbalsem, een lichaamsscrub en een bodybutter. Dit allemaal met natuurlijke ingrediënten en etherische oliën. In tweetallen gaan we zelf de ingrediënten afwegen en samenvoegen. Voor drie van deze lichaamsproducten gaan we gebruik maken van au bain Marie. In een vuurvaste glazen maatbeker gaan we de ingrediënten smelten om zo het gewenste lichaamsproduct te creëren.

Lichaamsproducten met natuurlijke ingrediënten

Het mooie om deze lichaamsproducten zelf te maken is om te zien hoe gemakkelijk het is en dat je sommige ingrediënten zelf ook in het keukenkastje hebt staan. Veel van deze ingrediënten kan je ook eten, dus daarom is het zo fijn om hiermee te werken.
In deze wintermaanden, hoewel het einde is in zicht kunnen je lippen wel een heerlijke lippenbalsem gebruiken.

Scrubben is goed voor het lichaam

Voor je lijf is het af en toe echt nodig om deze te ontdoen van dode huidcellen. Door middel van de lichaamsscrub die we gaan maken met een etherische olie die jij lekker vindt wordt het onder de douche gaan een feestje! Je huid voelt super glad en je poriën zijn schoon. En als je daarna je lichaam dan nog insmeert met de romige bodybutter is het feest compleet. Dit lichaamsproduct smeert heel gemakkelijk en voedt de huid meteen. Het ziet en voelt als zijde. Je voelt je als herboren!

Zelf je gezichtsbalsem maken?

Voor het gezicht maken we een rozenbalsem die de bloedcirculatie stimuleert, zodat je er niet meer bleekjes uit gaat zien. En bovendien ruikt deze ook nog fantastisch! Kortom dit is een leuke workshop lichaamsproducten zelf maken met natuurlijke ingrediënten. En thuis te komen met vier producten, waarvan je na gebruik niet meer zonder wilt. Elke dag is het een cadeautje om dit te gebruiken en ervan te genieten! Ook is het leuk om dit met een vriendinnengroep of met collega’s. Voor meer informatie kan je uiteraard contact met mij opnemen. Zowel via de telefoon als email. Zie mijn contactgegevens.